Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Levél
#679700370
63.8 millió Ft
Alapterület 92 m2,  406 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített

Részletes leírás

Új, modern családi ház, magas minőségben!

Levélen épülő családi házat kínálunk. Érdemes mihamarabb érdeklődni, hogy a legjobb ajánlat az öné lehessen!

A hirdetésben szereplő családi ház 4 szobás (nappali + 3 hálószoba). Lakóterülete 92.03m2 + terasz 14.82m2.

 

A házhoz tartozó telekrész 406m2. A teleknek két utcafrontja van, melyre két, hasonló méretű családi ház készül. A házak nincsenek összeépítve, egymástól távolabb találhatóak.

A két utcafrontos telek adottságai miatt, mindkét háznak önálló bejárata, saját privát telekrésze van. A hirdetett ház a telek csendesebb utcára néző részén épül, a nap szépen körbejárja. Szinte minden napszakban besüt valahol a nap.

 

A tervezésnél igyekeztek a legjobb elosztású belsőt teret kitalálni, készültségi szinttől függően lehetőség van változtatásra is amit az építési szabályok megengednek.

Energetikai besorolása minden követelménynek megfelel. A hőszivattyús fűtés, H tarifás villanyóra is ezt biztosítja.

 

A település közvetlenül Mosonmagyaróvár mellett található, közel az osztrák és a szlovák határátkelőhöz. A várossal, Szlovákiával és Ausztriával kerékpárúttal is össze van kötve. A település dinamikusan fejlődik, városi jellegű lakókkal. Levélen megtalálható minden ami egy család kényelméhez kell. Van bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, üzletek, szolgáltatók.

 

családi ház tervezésénél fontosnak tartották az élhetőséget, praktikus megoldásokat. Ezért időtálló, korszerű ház készülnek. Lehetőség saját tároló vagy fedett kocsibeálló építésére is.

A ház kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, a 30cm vastagságú főfalak homlokzatára 15cm-es szigetelés kerül, a födém és az aljzat is bőséges szigetelést kap.

A fűtés és a meleg-víz ellátás 8kW-os, Fisher hőszivattyúval történik, most alapáron padlófűtéssel és törölközőszárítós radiátorral. Továbbá egy klíma előkészítés is kiépítésre kerül. A hőszivattyút és klímát H tarifás villanyóráról lehet működtetni. Igény esetén napelem vagy napelem előkészítés is kérhető. Ez a jelenlegi legkorszerűbb és leggazdaságosabb fűtés/hűtés rendszer.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt, műanyag nyílászárók. Extraként most minden ablak és erkélyajtó beépített tokos, motoros mozgatású redőnyt kap.

A telekrész hátulról és oldalról betonelemes kerítéssel lesz bekerítve, amit a vételár tartalmaz. Továbbá a 14.82m2 térkövezett teraszt és az utcafronti telekhatártól a bejáratig tartó járdát is tartalmazza a vételár. A terasz igény esetén bővíthető és befedhető, ez nem része az ajánlatnak.

A feltüntetett irányár emeltszintű (fűtés-kész) állapotot jelöl és a telekárat tartalmazza. Az épület külseje teljesen készen kerül átadásra, tereprendezéssel. Lehetőség van további térkövezést és utcafronti kerítés kivitelezést is kérni.

Igény esetén a kulcsrakész befejezésre és átadásra is van lehetőség.

Az épület a jelenlegi előírásokat bőven kielégítő hőszigetelésű, és így az épületgépészet is ennek a fokozott energiatakarékossági igénynek megfelelően van kialakítva.

Lehetőség van CSOK PLUSSZ igénylésére is. Hitelügyintézésért keressen minket!

A házhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. Átadás lekötéstől függően akár már nyár közepére-végére várható, érdemes megnézni, mert ebben az árban nem sokáig lesz választható családi ház.

 

Amennyiben a családi ház felkeltette érdeklődését, vagy ha nem talált megfelelőt hívjon a +36 70/322-2121-es telefonszámon.

Kapcsolat

Bubla Zoltán

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter